Over Randstad Vloerverwarmingen

Randstad Vloerverwarmingen is ontstaan doordat wij jarenlang in de totaalbouw hebben gewerkt en merkte dat er steeds meer vraag naar vloerverwarming kwam. Voor een groot gedeelte lag dit al in ons vakgebied en zagen het als een mooie uitdaging om ook zelf vloerverwarming te gaan aanleggen. Dit sloeg bij onze klanten goed aan en al gauw werden wij overspoeld met aanvragen. Hierdoor is onze focus nu volledig op vloerverwarming en hebben wij al een hoop mooie projecten mogen afronden in de Randstad. Denk hierbij aan steden als Rotterdam, Den Haag, leiden, Zoetermeer, Amsterdam en alles wat hier bij in de buurt ligt. Wij doen dit nog steeds elke dag met veel plezier en hebben ervaring met elke vorm van vloerverwarming wat u zich kunt bedenken.

Denk hierbij aan het infrezen van zand-cementdekvloeren, het aanleggen van vloerverwarming op krimpnetten en droogbouw voor op houten vloeren.  De positieve reacties achteraf van de mensen gaven ons veel voldoening. Waardoor Randstad Vloerverwarming in staat is bij iedereen een zeer hoogwaardige vloerverwarming aan te leggen.

De werkwijze van Randstad vloerverwarming is als volgt. Klanten kunnen contact opnemen voor een offerte aanvraag via de website of telefonisch contact opnemen. We zullen dan samen de situatie van uw woning doornemen en aan de hand daarvan adviseren wat voor u de beste mogelijkheid is voor vloerverwarming bij u thuis. Infrezen van zand-cementdekvloeren. op krimpnetten of droogbouw. Daarin zullen wij ook gelijk vertellen wat de kosten zijn die daar bij horen. In enkele gevallen is dit op afstand lastig te bepalen. In dit geval komen we graag bij u langs om een goed inzicht te kunnen krijgen. Dit zorgt ervoor dat voor ons en de klant van te voren goed duidelijk is, waardoor er achteraf geen verassingen zijn voor zowel Randstad Vloerverwarmingen en de klant. Op het moment dat alles voor beide partijen duidelijk is en de klant akkoord gaat zullen we een afspraak maken voor het plaatsen van de vloerverwarming. We zullen in de ochtend bij u langskomen en in de meeste gevallen werkt de vloerverwarming wanneer wij aan het einde van de middag weer weg zullen gaan. Hele grote oppervlakken kunnen soms een dag langer duren en zullen we nog een dag extra nodig hebben. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de vloerverwarming niet optimaal werkt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Op al onze vloerverwarmingen geven wij een garantie van twee jaar en zullen dit dus kosteloos voor u oplossen. Onze monteurs zullen aan het einde van de dag nog even met de klant doornemen hoe de vloerverwarming te gebruiken, zodat u zorgeloos kunt genieten van een behagelijke warmte in uw woning.

 

 

 

 

Contact ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?