Onze diensten

Wij leggen alle soorten vloerverwarmingen die u zich maar kunt bedenken. Wij bieden de mogelijkheid tot het verzorgen van het totale traject van begin tot eind. Hierbij moet u denken aan.

Er zijn 3 mogelijke manieren voor het aanleggen van vloerverwarming bij Randstad Vloerverwarmingen mogelijk.

Het infrezen van vloerverwarming
Vloerverwarming op draadstaalmatten
Vloerverwarming op noppenplaten

Wanneer er een geschikte dekvloer aanwezig is, dan kan daar in gefreesd worden. De sleuven die worden aangebracht zullen worden opgevuld met leidingen. De vloer blijft hier mee altijd gelijk aan de oude situatie. Er hoeft dan achteraf ook niets in de ruimte te worden aangepast. Denk hierbij aan deuren die niet afgekort hoeven te worden. Dit is over het algemeen de meest voordelige manier van vloerverwarming.

 

Op krimpnetten

In sommige situaties zit er geen cementdekvloer meer aanwezig in de woning. Het is hierdoor niet mogelijk om de vloer in te frezen. Er kan dan worden gewerkt op krimpnetten(draadstaalmatten). Over een laag van isolatiefolie worden de nette verdeeld over de ruimte waar vloerverwarming moet worden aangelegd. Op deze netten kunnen de leidingen worden bevestigd. Nadat de vloerverwarming is aangelegd, wordt de dekvloer  er over heen gestort.

 

Vloerverwarming op noppenplaten

Wanneer de situatie het toelaat, dan leent vloerverwarming op netten zich daar perfect voor. Er moet hier wel rekening gehouden worden met de hoogte. Door de noppenplaten zal de vloer iets hoger komen te liggen. Deze ruimte moet er uiteraard wel zijn. Een voordeel van dit systeem is dat het voorzien is van een goede onderisolatie en de installatietijd is korter dan de andere twee bovenstaande vormen. De materiaalkosten hiervan zijn hoger. Wanneer er bij een installatie genoeg tijd is, dan is dit door de hogere opstartkosten vaak minder interessant voor consumenten.

Contact ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?