U zoekt een installateur voor vloerverwarming op droogbouw?

U wil het comfort van vloerverwarming maar bent (helaas!) tot de conclusie gekomen dat uw vloer niet geschikt is voor gewone vloerverwarming. Dan bent u bij Randstad Vloerverwarmingen op het juiste adres. Gelukkig. Immers, wij hebben veel ervaring in het aanleggen van droogbouw vloerverwarming bijvoorbeeld op oude houten vloeren. Of op nieuwbouwvloeren die vanwege geluidsisolatie niet direct belast mogen worden met reguliere vloerverwarming buizen.

 

Een gratis en vrijblijvende offerte …

U kunt een offerte aanvragen. Al binnen 24 uur zullen wij u een offerte retour sturen. Bij akkoord kunnen wij de installatie van het droogbouw systeem vaak al binnen 3 weken inplannen.

Offerte aanvragen

Het comfort en de luxe van vloerverwarming

U wil graag vloerverwarming. Begrijpelijk, omdat vloerverwarming echt heel fijn en comfortabel aanvoelt, zelfs aan blote voeten. Vloerverwarming kan bovendien een lagere energierekening geven omdat de warmte heel gericht (direct aan de vloer) wordt afgegeven.

Is droogbouw de oplossing?

In veel gevallen kan droogbouw de beste en ook nog eens de enige oplossing zijn om toch voor vloerverwarming te kunnen kiezen. De ondervloer kan te weinig draagkracht hebben voor normale vloerverwarming. Er kan ook te weinig ruimte (ofwel hoogte) zijn voor standaard vloerverwarming. Ook kan het zo zijn dat vloerverwarming niet toegestaan is door hoge eisen aan geluidsisolatie (komt voor in appartementencomplexen).

 

U bent op zoek naar een specialist die een droogbouw systeem kan aanleggen?

De installatie van droogbouw vloerverwarming vereist expertise. Randstad Vloerverwarmingen heeft hier veel ervaring in. Standaard vrezen wij vloerverwarming in, of kiezen wij voor installatie van vloerverwarming op krimpnetten of op noppenplaten. Maar, als die opties wegvallen, dan draaien wij ons hand niet om voor de aanleg van vloerverwarming op Fermacell. Dit hebben wij vaak gedaan in prachtige oude woningen of andere monumentale panden in Leiden, Den Haag en Haarlem.

 

Randstad Vloerverwarmingen legt droogbouw vakkundig aan

Randstad Vloerverwarmingen beheerst het vakmanschap van de installatie van droogbouw vloerverwarming tot in de puntjes! En dat is fijn!

  • Randstad Vloerverwarmingen is gespecialiseerd in de technische installatie van vloerverwarming. En in de koppeling daarvan aan de CV. Wij leggen niet de houten vloeren zelf, laminaat of PVC vloeren. Onze klanten weten deze specialisatie te waarderen! Fijn toch als er geen lekkage ontstaat in het leidingsysteem of bij de koppeling aan de cv-ketel?!
  • Wij hebben veel ervaring met de aanleg van droogbouw vloerverwarming.
  • Randstad voert alle werkzaamheden uit in eigen beheer. Dit maakt ons flexibel. Bovendien nemen wij altijd 100% de verantwoording, zowel voor planning als voor de kwaliteit van onze service en oplevering.

Meer over Randstad Vloerverwarmingen
Contact

Contact ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?